Pris og kvalitet

_DSC7443_1
Pris og kvalitet er viktig når en skal kjøpe piano. Skal du kjøpe et piano og lurer på pris i forhold til kvalitet, kan vi hjelpe deg.
Piano Service AS ligger sentralt i Sandnes og her kan du få et godt piano til en god pris. Naturligvis er det en sammenheng mellom piano, kvalitet og pris, men ofte er det mulig å få meget gode instrumenter til rimelige priser. Det hele avhenger selvfølgelig av hva du ønsker av ditt piano og hvilken pris du har mulighet til å betale. Vi har lang erfaring og fagkunnskap som vi gjerne bruker til å hjelpe deg med å finne det perfekte pianoet.

Kjøpe Piano - Vi har fagkunnskapen
Å kjøpe et piano er en lang og komplisert prosess. Vurderer du å kjøpe piano kan Piano AS Service hjelpe deg til å kjøpe et piano som er riktig for deg i forhold til ambisjonsnivå og budsjett. Med lang erfaring og stor fagkunnskap ønsker vi å bidra til at du kan kjøpe et piano som passer din lommebok og dine musikalske ambisjoner. Vi fører akustiske og digitale instrumenter fra anerkjente produsenter som Schimmel, Yamaha, Kawai, Weber og Roland.

Kontakt Piano Service AS for mer informasjon.