Akustisk piano

_DSC7514_red
Et akustisk piano i hjemmet er i tillegg til et musikkinstrument et klassisk møbel. Det er noe spesielt med å ha et akustisk piano tilgjengelig hjemme slik at du kan spille når det passer deg.

Vi har et stort utvalg av akustiske instrumenter fra blant annet Schimmel, Yamaha, Kawai og Weber. Om du synes det blir litt kostbart å kjøpe et helt nytt akustisk piano, kan det være du finner et instrument som passer dine behov på vårt bruktmarked. Alle instrumenter du finner der er kontrollert av oss og kommer med en garanti.
logoer2

Silent system

genio

Med silent system i pianoet, får du det optimale fra digitalpiano bygget inn i et akustisk piano. Hos oss kan du velge det akustiske pianoet du har lyst til å ha, vi montrer silent system i det pianoet og dermed får du både akustisk og digital piano i det samme produktet. Koble til hodetelefon eller et lydsystem. Hvis du vil spille akustisk bare kobler du ut digitaldelen, og ditt piano vil fungere som et helt vanlig akustisk piano. Vi monterer inn Genio og Kurzweil system. Men alle merkene vi fører kan leveres med Silent system.