Yamaha digitale piano

Yamaha har tradisjoner i bygging av akustiske instrumenter (orgler og pianoer) tilbake til 1880-tallet - og er i dag verdens største produsent av pianoer og flygler. Yamaha er gjennomførte kvalitetsinstrumenter, og har et bredt produktspekter.
 
Yamaha-piano er et svært godt musikkinstrument. Piano Service AS i Sandnes har lang erfaring med pianoer fra Yamaha. Piano Service AS hjelper våre kunder med å finne et Yamaha-piano som passer for akkurat dine behov, og i din prisklasse. Med et Yamaha-piano får du et instrument fra en av verdens største produsenter av musikkinstrumenter. Et Yamaha-Piano er synonymt med kvalitet i alle små og store deler.

Mer informasjon om Yamaha's digitale pianoer/flygler finner du her: Yamaha


Yamaha CLP 500-serie

Yamaha CLP 500-serien erstatter deres 400-serie, disse har fått bedre lyd og spilleart. Har også flere nye lyder, blant annet sampling fra deres egen CFX flyge og Bösendorfer Imperial .Ta turen innom oss for å prøve Yamaha CLP 500-serie.

Oppdatering av denne siden er på vei, men vi har 500-serien i vår butikk allerede.
Yamaha CLP 500-serie
Yamaha CLP 535-serie

Yamaha CLP 535-serie

535 modellen har flygelsampling av Yamaha CFX og Bösendorfer Imperial, samt mange andre nye lyder - 34 tilsammen. 16 spors opptak som kan legges direkte på USB. 303 sanger til opplæring. Flott display som er enkel og lettlest.

Dette pianoet leveres i sort matt, mørk rosewood, hvit, hvit ask, mahogny og sort polert.

Yamaha CLP 545-serie

545 modellen byr på mye av det samme som 535 modellen, men har spillearten ved hjelp av ekte tretangenter (Natural Wood X) blitt mer autentisk til et akustisk piano. Dette pianoet har også kraftigere forsterker en 535, denne har 2 forsterkere på 25watt.

Dette pianoet leveres i sort matt, mørk rosewood, hvit, hvit ask, mahogny og sort polert.
 Yamaha CLP 545-serie
Yamaha CLP 565-serie

Yamaha CLP 565-serie

CLP 565, er digitalpianoet i CLP familien, her får du det beste av hva Yamaha tilbyr i CLP-serien, i et flott flygelkabinett. Med to forsterkere (10watt + 25watt) kan den levere både flott og sterk lyd.

Dette flygelet leveres i både sort og hvit polert.

Yamaha CLP 575-serie

CLP 575 kan tilby alt hva 545 modellen har, men har mye kraftigere forsterker som gjør at lytte - og spilleopplevelsen blir mye bedre.
575 har to kraftigere forsterkere på 40watt.

Dette pianoet leveres i sort matt, mørk rosewood, hvit, hvit ask, mahogny og sort polert.
 Yamaha CLP 575-serie
 Yamaha AvantGrand

Yamaha AvantGrand

Hybridpiano fra Yamaha
Den største ulempen med å spille på digitalpiano er anslaget du får fra klaviaturet. Dette har Yamaha gjort noe med, ved Avant Grand serien så tilbyr de det beste fra to verdner, mekanikk fra deres akustiske pianoer eller flygler - koblet til digitalpiano/flygel. Yamaha har brukt kompetansen fra deres piano/flygel produksjon og samkjørt det med deres digitalproduksjon. Og resultatet er deres Avant Grand serie, som er det beste Yamaha kan tilby av digital piano og flygel.

Kom innom vår butikk for å prøve hybridpiano NU1.

avant skjermbilde 2016-02-19 kl  13 24 45   avant skjermbilde 2016-02-19 kl  13 24 39