En veletablert pianoforhandler

P4251214
Piano Service er en pianoforhandler som tilbyr instrumenter for både nybegynnere og rutinerte. I vårt sortiment av pianoer, flygler og orgler finner du blant annet Kawai, Schimmel, Yamaha og Weber. Dette er anerkjente produsenter som alle lever opp til våre strenge krav til kvalitet.
Vi er en pianoforhandler med et bredt sortiment for å imøtekomme mange ulike ønsker og behov. Uansett om du er nybegynner som ønsker å bli bedre til å spille piano, eller du har behov for et nytt orgel til et forsamlingshus, går du ikke forgjeves hos oss.

En pianoforhandler med stor fagkunnskap
Finnes det noen bedre måte å la kreativiteten strømme gjennom deg, enn med et musikkinstrument i god kvalitet? Erfarne musikere vet dette. Men om du bare har lite grann erfaring, kan det være greit med litt rådgivning på forkant når du skal velge riktig instrument. Hos oss blitt møtt av engasjerte medarbeidere med solid fagkunnskap innen pianoer og flygler.
 
Som pianoforhandler med lang fartstid i bransjen har vi høy fagkunnskap som gjør at vi raskt kan finne den modellen som passer for akkurat deg. Mange av våre kunder framhever vår evne til å levere kvalitet og service til trivelige priser. Dette er vi naturligvis svært stolte over.
 
For å gi våre kunder best mulig service er vi en pianoforhandler som sørger for å holde seg kontinuerlig oppdatert på utviklingen i bransjen. Slik sikrer vi oss at den servicen vi yter alltid er i samsvar med de høyeste standardene på området. Fagkunnskap og service er viktige nøkkelbegrep for oss, og derfor også noe som preger alt vi gjør.
 
Pianoforhandler med eget bruktmarked
Piano Service AS er en pianoforhandler som har eget bruktmarked for piano og flygel. Her selger vi brukte instrumenter som har blitt grundig kontrollert av våre kompetente medarbeidere. Derfor yter vi også garanti på våre brukte instrumenter.
Les mer

 
Utleie av piano
Dersom du ikke ønsker å kjøpe et instrument, er vi en pianoforhandler med et attraktivt tilbud for deg. Vi tilbyr utleie av piano og flygel for kortere og lengre tidsperioder. Dette er noe som er lurt å overveie, dersom du er nybegynner eller kanskje ikke har økonomien til å investere i et nytt instrument på nåværende tidspunkt.
Les mer
 
Musikkinstrumenter fra Schimmel, Yamaha, Kawai, Weber og Roland
Våre musikkinstrumenter er primært fra produsentene Schimmel, Yamaha, Kawai, Weber og Roland. Dette er anerkjente produsenter som oppfyller våre strenge krav til funksjonalitet, kvalitet og pris. Vi har med andre ord pianoer og flygler som passer for ulike budsjetter og ambisjonsnivåer.
 
Service er en naturlig del av vårt tilbud
Vi tilbyr service på ulike måter. Både når du ønsker å investere i et nytt instrument, men også dersom du ønsker reparasjon eller stemming av et piano eller flygel. Hos oss har du dessuten mulighet for å leie et instrument i både kort og lang tid. Fortell om dine ønsker og behov, så sammensetter vi en løsning som passer for akkurat deg.
 
Vi leverer hjem til deg
Enten du holder til i nærområdet, Rogaland, Sørlandet eller Vestlandet ordner vi med frakt. Vi tar hensyn til at leveranseprosessen foregår på en sikker måte, og at du får den bestilte varen til ønsket tid.
 
Besøk oss for en hyggelig prat i vår butikk i Ganddal, rett sør for Sandnes. Våre kompetente og engasjerte medarbeidere står klar til å ta i mot deg!