Flygel av høy kvalitet

shutterstock_117047965
Å kjøpe flygel er en stor investering. Derfor er det viktig å foreta noen overveielser rundt ambisjoner og budsjett. Vi har flygel som passer de fleste ønsker, budsjett og behov. Innen flygel har vi valgt ut produsentene Weber, Yamaha, Kawai og Schimmel i vårt sortiment.
Flygelprodusenter
Weber er en anerkjent produsent som tilbyr flygler til hyggelige priser. På tross av de attraktive prisene er dette kvalitetsprodukter med en god touch. Ikke uten grunn at dette er et av de populære merkene blant våre kunder som ønsker nytt flygel.
 
Yamaha produserer også flygler til hyggelige priser. Dette er flygler med raffinert klang - selv de billigste modellene har en touch som tilsvarer langt dyrere modeller. Yamaha er basert på tradisjoner som går helt tilbake til 1880-tallet. Vi har en rekke ulike modeller, stikk innom vår butikk og la deg forføre av det vakre lydbildet.
 
Kawai er et merke vi har hatt i sortimentet vårt lenge. Merket har oppnådd stor popularitet blant våre kunder, og flyglene er svært konkurransedyktige når det gjelder pris og kvalitet. Kawai er en av verdens største pianoprodusenter.
 
Schimmel er et av flaggskipene i butikken. Produsenten er fra Tyskland, og det mest populære piano- og flygelmerket fra dette landet. Merket baserer seg på lange familietradisjoner, og i øyeblikket er det 4. generasjon som er i gang med produksjonen. Du kan forvente fantastisk kvalitet fra selv de billigste modellene.
 
Vi rådgir deg gjerne
Å kjøpe flygel er ingen enkel sak. Mange penger er på spill, så derfor er det lurt å tenke i gjennom hvilke ønsker og behov som skal oppfylles. Vi har lang erfaring og solid kompetanse innen valg av flygel, og vi kan derfor gi deg den nødvendige rådgivningen
logoer2