Schimmel piano

1398506754577_MaxSize_msw-w_w-720_msh-h_h-225_Save
Schimmel er det mest solgte piano og flygelmerket fra Tyskland. Schimmel har århundrelang familietradisjon - og er nå i 4. generasjon. Flott klang selv på de minste modellene, med touch og kvalitet som er helt på høyde med de aller beste.

Pris på piano fra 68,500,-
Pris på flygel fra 299,000,-
 
Vi i Piano Service er en av fem leverandører av Schimmel alle produktene til Schimmel kan vi skaffe. For en fullstendig oversikt av deres sorteiment kan du gå inn på schimmel.no
 
Et Schimmel Piano er et kvalitetspiano som gir flott klang. Har du tenkt å kjøpe et Schimmel-piano kan du trygt ta kontakt med oss. Med et Schimmel- piano får du kjent tysk kvalitet med en touch og kvalitet som konkurrerer med de aller beste. Århundrelang familietradsjon og en flott klang gjør Schimmel-piano til Tysklands mest solgte.


Schimmel I115T

I115T er Schimmel sitt nyeste produkt. H er får du et rimelig piano i Schimmel familien, la deg ikke skremme av hverken størrelse eller pris - dette er et piano i ekte Schimmel kvalitet. Rik på lyd og vellbalansert både i tone og spilleart. Kom innom vår butikk for å prøve I115T fra Schimmel.
Schimmel I115T
Schimmel C115 MJ

Schimmel C115 MJ

C114 Modern Junior er et lite, men kraftfullt piano. Et godt alternativ for deg som vil ha et lite piano, men med stor flott lyd i hus. Schimmel er Tysklands og Vest-Europas største pianofabrikk med stolte tradisjoner tilbake til 1885. Schimmel er det desidert mest solgte tyske pianomerket i Norge. Velger du Schimmel får du et anerkjent og godt instrument til en overkommelig pris!

Schimmel C116T

Til tross for høyd en så har C116T en utrolig kraftig og flott tone. Tysk kvalitet hele veien. Enten om det er til hjemme eller offentlig bruk så er C116T et instrument som virkelig kan passe godt inn. C116-serien er Schimmel sin mest solgte modell, det kan en godt forstå når en prøvespiller dette pianoet. Med fantastisk fylde og klang - og en herlig spilleart, er dette noe av det beste en kan få ut av et piano.
Schimmel C116T
Schimmel C120T

Schimmel C120T

C120T byr på alt hva C116 har å by på, men med ennå mer overbevisende lyd. Du vil bli overrasket over hvor klar og flott bassen er på dette pianoet. C120T er førstevalget til mange institusjoner og pianister. Et flott piano til hjemmebruk eller til å plasseres i lokaler.

Schimmel K122T

Vi kunne skriv e mye om K122T, men velger å oppsummere det i få ord. Dette er noe av det beste av pianoer i markedet. Konsertutgaven til Schimmel bør alle med interesse for pianoer prøve en gang. Nok en gang har Schimmel bevist hva en kan få ut av et piano. Ord blir fattige!
Schimmel K122T