Kawai digitale piano

Japanske Kawai er en av verdens største pianoprodusenter, og leverer produkter som er svært konkurransedyktige både i kvalitet og pris. Piano Service AS har solgt dette merket lenge og har mange fornøyde "Kawai-eiere" rundt om i de mange hjem.

Kaawai-Piano er et godt musikkinstrument. Dersom du velger et Kawai-piano får du et piano med god dynamikk og kraftig tone. Et Kawai-piano passer både i hjemmet og i større rom. Stadig flere velger dette pianomerket. Vi har etterhvert mange fornøyde kunder som trives med dette musikkinstrumentet. Som en av verdens største produsenter av piano, leverer Kawai et piano som er konkurransedyktig både på pris og kvalitet. Dette er topp kvalitet uten å betale for mye.
 
Er det noen digitalpianoer du ikke finner på vår hjemmeside? Ta kontakt - vi fører alle modellene fra Kawai.

1354100987501 maxsize msw-w w-720 msh-h h-73 save

Kawai CL 26

La deg ikke lure av prisen! Kawai CL 26 tilbyr på mye spilleglede og god tone. Flere valgmuligheter av lyder. Dette er et kompakt digitalpiano for deg som ikke ønsker å bruke for mye penger på piano.
Farge: Satin black og White satin
Kawai CL 26
Kawai CL 36

Kawai CL 36

Kawai CL 36 er et perfekt digitalpiano for familien med innebygd læringsprogram. God lyd og med tre pedaler. Farge: Satin black, white satin og rosewood.

Kawai ES7 BK

Klasseledende Responsive Hammer II action m/let-off. Nytt trippel sensor system. Ivory touch. Nytt høyttalersystem og LCD display. Kan også kjøpes med pedal-lyre og stativ valgfritt . Farge Satin black og White satin.

1370509140737 maxsize w-1200 h-1200 save
Kawai ES7 BK
Kawai CN 25

Kawai CN 25

CN 25 har mye av det en kan tenke seg av digitalpiano, med god touch i tangentene takket være Kawia sin Hammer action. Mange lyder og finesser. Farge: Satin black

Kawai CN 35

Kawai CN 35 egentlig satt sammen av to modeller. CN 33 og CN 43. Man får nå egentlig et bedre piano enn CN 43. Farge: Satin black og white satin
Kawai CN 35
Kawai CA 15 B

Kawai CA 15 B

Kawai CA 15 B kan foruten om flott lyd og mange toner, ekte treklaviatur som du finner på akustiske pianoer, dette gjør at følelsen av å spille på dette digitale pianoet er er nærmere et akustisk piano en de aller fleste andre digitale pianoer. Ta en tur innom vår butikk for å prøvespille CA 15.
Farge: Satin black

Kawai CA 65/95 B

Etterfølgeren til CA63 er på plass, og denne modellen er kraftig oppgradert. Med det nye Grand Feel Action bekrefter det bare Kawais rykte om å ha markedets beste digitalpiano-klaviaturer. Dette er de lengste tretangentene for digitalpiano på markedet og de balanserer på samme måte som på et akustisk flygel. Ivory Touch overflate er selvsagt med samt Kawais nye Triple S ensor system. CA65 er ellers oppgradert med nytt og større display, 256 toners polyfoni, ny prosessering, nye klanger m.m.

For ennå kraftigere lyd og opplevelse så finnes Kawai CA 95 også på markedet.
Kawai CA 65/95 B
Kawai CS 4

Kawai CS 4

Arvtageren til suksessen CS3. Kraftig oppgradert modell. RH Action2 er navnet på pianoets klaviatur. Gradert-veide tangenter med Ivory Touch overflate som gir samme spillefølelse som på akustisk piano.Kawais nye 3-sensors system er også med her. Det er også gjort en stor oppgradering når samplinger angår, så CS serien låter nå mer autentisk enn noen gang.

Kawai CS 6

Ultra Progressive Harmonic Imagin g sound technology with 88-note piano sampling. RM3 wooden-key action.
60 exceptional instrument sounds. Dual, Split and Four-Hands modes. 192-Note Polyphony. Built-in Alfred piano lessons and -Finger Exercises. 3 Pedals with half-damper and sliding key cover.
Kawai CS 6
Kawai CS 7

Kawai CS 7

Etterfølgeren til CS6. Kraft ig oppgradert modell. Med det nye Grand Feel Action bekrefter det bare Kawais rykte om å ha markedets beste digitalpiano-klaviaturer. Dette er de lengste tretangentene for digitalpiano på markedet og de balanserer på samme måte som på et akustisk flygel. Ivory Touch overflate er selvsagt med samt Kawais nye Triple Sensor system. Det er også gjort en stor oppgradering når samplinger angår, så CS serien låter nå mer autentisk enn noen gang. CS7 er ellers oppgradert med nytt og større display,256 toners polyfoni, ny prosessering, nye klanger m.m.

Kawai CS 9

The Sound of a Grand Piano. -Soundboard Speaker System -The Variety of a Digital Piano. -MP3 Audio Playback and Record. -Built-in Lessons and Finger Exercises. -Virtual Technician. -User Memory. -Dual, Split and 4 Hand Mode. -Reverb and Effects. -Metronome and drum rhythms. Luxurious appearance, stunning sound, impeccable touch: The new range of Classic Series luxury digital pianos - crafted by Japan's premier acoustic piano company. Farge : Sort polert
Kawai CS 9
 Kawai CS 10

Kawai CS 10

Toppmodellen i CS serien!

Kraftig oppgradert modell fra CS9. Pianoet har et kraftig høyttalersystem samt egen klangbunn for økt respons fylde i lyden. Med det nye Grand Feel Action bekrefter det bare Kawais rykte om å ha markedets beste digitalpiano-klaviaturer. Dette er de lengste tretangentene for digitalpiano på markedet og de balanserer på samme måte som på et akustisk flygel. Ivory Touch overflate er selvsagt med samt Kawais nye Triple Sensor system. Det er også gjort en stor oppgradering når samplinger angår, så CS serien låter nå mer autentisk enn noen gang. CS10 er ellers oppgradert med nytt og større display, 256 toners polyfoni, ny prosessering, nye klanger m.m.