Klaver

shutterstock_165955205
Klaver er en samlebetegnelse på musikkinstrumenter som hovedsakelig spilles ved å trykke på tangenter. Klaver er en fellesbetegnelse for både piano og flygel. Uansett om du ønsker klaver i form av et piano eller et flygel, tilbyr vi et attraktivt sortiment av utvalgte produkter.
Klaver for nybegynnere og rutinerte musikere
Piano Service AS tilbyr klaver som passer ulike ønsker innen harmonisk rikdom, funksjonalitet, touch og prisleie. Du kan føle deg trygg på at vårt utvalg innen klaver tilfredsstiller både begynneren og den rutinerte musiker.
 
Tålmodighet er viktig når man skal kjøpe et klaver, enten det er et piano, eller et flygel. For de fleste er det å anskaffe seg et klaver en stor beslutning. Først og fremst er det viktig å foreta overveielser omkring ambisjoner og budsjett. Mulighetene er mange, og du kan fort risikere å velge et klaver som kanskje ikke helt imøtekommer akkurat dine ønsker og behov. Derfor yter vi solid bistand basert på omfattende fagkunnskap og lang erfaring, dersom du er i tvil om hvilket piano eller flygel som i størst mulig omfang passer for deg. Vår personlige service har blitt et viktig varemerke for oss.