Digitale piano

shutterstock_191187872
Dagens digitale piano har en lyd og klangkvalitet som i enkelte sammenhenger kan måle seg med de akustiske alternativene. Det er også en mulighet for tilkobling til andre enheter, lagring og bearbeiding av musikkprosjekt, volumkontroll og andre tilleggsfunksjoner.
Digitale piano har en praktisk størrelse som passer godt i mindre hjem og leiligheter. Det er også praktisk å ha med på reiser.
 
Digitale piano av kvalitet og holdbarhet
Vi er opptatt av lang holdbarhet, og god kvalitet. Når det gjelder digitale piano har vi nøye valgt ut produsentene Yamaha, Roland, Kurzweil og Kawai. Og grunnen er enkel. Med en optimal balanse mellom pris og kvalitet, mener vi at pianoene fra disse merkene representerer noe av det aller beste på markedet
 
Digitalt eller akustisk piano?
Et digitalt piano kan med dagens teknologi nesten matche den lyd- og klangkvaliteten som akustiske pianoer leverer. Legg i tillegg muligheten for tilkobling til andre enheter, lagring/bearbeiding, volumkontroll m.m. og du har et svært attraktivt alternativ til de akustiske pianoene. Det lille du mister i forhold til lydkvaliteten kompenseres det effektivt for av den store tekniske fleksibiliteten som et elektrisk piano åpner opp for.
 
Er du i tvil om hvilket digitalt piano som passer for dine ambisjoner og ditt budsjett kan våre engasjerte og kompetente medarbeidere bistå deg med å finne fram til den modellen som dekker akkurat dine ønsker og behov. Pianoprisene ligger på ca. 6.500 - ca. 175.000, inklusive mva.

Digitalt Piano med akustisk lyd
Digitalt piano med akustisk lyd er mulig. Et digitalt piano i dag har en lydkvalitet og klangkvalitet som i enkelte sammenhenger kan måle seg med akustiske pianoer. En fordel med et digitalt piano med akustisk lyd er muligheter for tilkobling til andre enheter, lagring og bearbeiding. Volumkontroll og andre egenskaper gjør at mange musikere foretrekker å jobbe med et digitalt piano. Vi har valgt å konsentrere oss om digitale instrumenter fra Yamaha og Roland.
 
logoer